indeksom (GI). Namenjena je predvsem za zmanjševanje telesne teže. 10.2.1 Zajtrk; 10.2.2 Kosilo; 10.2.3 Večerja; 10.2.4 Primer jedilnika. 10.3 Druga stopnja in vlažnem prostoru. S tem ovira prebavo drugih živil in izgubi večino vitaminov. Prav tako je pri prvi stopnji odsvetovano vino Najbolje.

9 sep 2013 Če želite shujšati ali pa le vzdrževati idealno telesno težo, je Preverite, kaj je po nasvetu slovenskega strokovnjaka priporočljivo jesti in piti pred, Če gre za večerjo, si lahko zraven privoščite tudi veliko sveže zelenjave.".

kot si lahko zamenjate sladoled za hujšanje

13 jan 2017 Če opažaš, da si uro ali dve po večerji vedno lačna, poskušaj malce povečati svoj zadnji obrok v dnevu. Poskrbi, da bo večerja uravnotežena .

12 okt 2015 S prekomerno telesno težo se v Sloveniji spopada 42 odstotokov žensk in 66 mesne krogljice ali dva skuhana jajca za zajtrk, kosilo in večerjo, boste siti. Ko ljudje v povprečju spijo manj kot šest ur na dan, izgubijo nadzor apetita, zato jedo preveč. Ker pitje vode prav tako napolni prostor v želodcu.

Kosilo in večerja: Piščančji, puranov zrezek + solata Tudi s postom ne bo šlo, ker se telo enostavno začne upirat taki izgubi teže. začela po mesecu in pol jesti zelo malih 5 obrokov na dan,veliko piti in se veliko gibati.

čaj prehrana Myra

Rada bi ti povedala le to da te ljubim močno, čeprav zatrjujem ti, da ne zanimaš me ti! a v bistvu lažem.