Hipnoza in možgani; Spletna stran vsebuje piškotke, ki zagotavljajo delovanje spletne strani. Z uporabo naše spletne strani dovoljujete uporabo piškotkov.

zdravo meni prehrana Vzorec za en teden za hujšanje

Medicinska hipnoza pri nas še ni priznana kot uradna metoda zdravljenja. V Sloveniji pa je trenutno nekaj več kot 30 terapevtov medicinske hipnoze.

STRINJAM SE. Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni.

prehrana za zmanjšanje trebuh ob ma

Medicinska hipnoza, hipnoterapija in psihološko svetovanje spadajo med relativno kratke oblike psihološke pomoči, posledično je njihova cena ugodnejša.

Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s kratkim sporočilom na elektronski naslov informacije@hipnoza-dmhs.si. Spletna stran je zato namenjena.

Hipnoza, hipnoterapija in samohipnoza v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami omogočajo celostni pristop in dajejo v praksi odlične rezultate.

Kaj je hipnoza in kako si lahko z njo pomagamo, v resnici ve le malo ljudi. Gospod Grilc, ki se z njo ukvarja več kot dvajset let, o tem ve veliko.