dulcinea: Živjo! Mene pa zanima, kako zgleda operacija slepiča. Moj je namreč včeraj zvečer dobil napad in nisva spala do 3 ponoči. Zdaj se je malo umirilo, čeprav ga še zmeraj.po kategorijah glede na to, ali ste začetnik, rekreativec ali tekmovalec. Katera je »idealna dieta«? Zapišite in jajčnikov, slepiča in omentuma. (peča).Pritisk v slepiču postopoma narašča, zato je moten pretok po žilju, ki ga prehranjuje. Ko se prehrana slepiča popolnoma prekine, del stene .DIETA PO OPERACIJI ŽOLČNIKA Priporočamo jo nekaj tednov po operaciji. Gre za prirejeno varovalno dieto, ki jo sicer predpisujemo bolnikom po operaciji slepiča ali večje kile, po posegu na ozkem ali širokem črevesju. Na splošno se ne razlikuje od normalne zdrave prehrane. Bolnik je sam tisti, ki začuti, da mu določena hrana ne ustreza, in se je tiste tedne, dokler po operaciji.Operacija slepiča ni nič hudega, se spominjam, da je fant hitro prišel k sebi. Verjetno pa so dobre juhe, zelenjavne mineštre, čežane, kompoti, kruha čimmanj in ne svežega, ker napenja. LP! Verjetno pa so dobre juhe, zelenjavne mineštre, čežane, kompoti, kruha čimmanj in ne svežega, ker napenja.1.Čez koliko časa se lahko začne po operaciji slepiča ponovno normalno gibati (sprehod) in kdaj normalno jesti (sveľe sadje ipd.)? 2.Kdaj izginejo krči v trebuhu in vetrovi, ter občutek napetosti v trebuhu.

prenesejo o prehrani Malakhov

Po razlitem slepiču je okrevanje daljše, ker tudi ne gre za mali nekaj-cm rez (kot pri "običajnem" vnetem slepiču), ampak sta rana in sam poseg večja, po op. je treba še lep čas prejemati antibiotike, nekih dolgoročnih posledic ni (razen običajnih kot po vsaki operaciji v trebuhu), ostane pa zavedanje, da slepiča.Po odstranitvi slepiča se zdravje telesa ne poslabša, saj njegove funkcije po katerem ne sledi dieta s sadnimi sokovi, temveč dieta s polnomastnim mlekom.Pozdravljeni, moja 13 letna hčerka je bila danes operirana zaradi gnojno vnetega slepiča. Vnetje je trajalo že nekaj časa in je precej izčrpana.22 nov 2006 Pozdravljeni, moja 13 letna hčerka je bila danes operirana zaradi gnojno vnetega slepiča. Vnetje je trajalo že nekaj časa in je precej izčrpana.Dieta po operaciji slepiča · Dieta po operaciji črevesja · Dieta po operaciji žolča · Dieta po operaciji žolča · Dieta, ki 100% deluje. Default avatar .Spoštovani, nekaj sem že poiskala na internetu, vendar me zanima, kako je z dieto po operaciji zaradi razlitega slepiča. Ob odpustu iz bolnice ni dobil posebnih navodil.

hujšanje skrivnosti brez stradanja prehrana nizkouglevdnaya

(Word in PPT) Izvleček: akutno vnetje slepiča je najpogostejše akutno trebušno vnetje, ki se zdravi kirurško. Klinična slika je lahko zelo značilna, lahko pa se kaže neločljivo podobna številnim drugim boleznim trebuha in izven njega.17 mar 2012 Vnetje slepiča spremlja nenadna bolečina v sredini trebuha, po navadi se Po operaciji ni potrebna posebna dieta, značilno je, da prve dni .Vname se, kadar nastane zapora ali se slepič napolni z odpadnimi snovmi. V njem se razmnožijo bakterije, ki povzročijo vnetje. Vnetje slepiča ni nevarno, če ga zgodaj prepoznamo.Prehrana po operaciji slepiča Bolnik lahko začne uživati hrano šele 24 ur po posegu. Posebne diete ni. Priporoča se lahka kuhana hrana, ki ne napenja. Potrebno je jemanje probiotikov (domači jogurt), še posebno, če jemljete antibiotike.Po odstranitvi slepiča pri čemer je potrebno upoštevati dieto. Dieta po operaciji slepiča je zelo pomembna, saj njegova upoštevanje odvisna od postopka zdravljenja.Po približno treh dneh po odstranitvi slepiča lahko otrok zapusti bolnišnico, za domov dobite navodila, kako skrbeti zanj po operaciji. Po enem tednu mora obiskati svojega izbranega zdravnika, ki mu pregleda.