športni programi za hujšanje

1 jun 2018 "Odvečna koža in strije po porodu so izjemno zoprna težava, ki se jim le ali po njej, so zelo nadležne in jih je zelo težko odstraniti.Abderoplastika je korekcija viseče kože na trebuhu. Poseg kirurg najpogosteje opravi v splošni anesteziji, pri čemer odstrani odvečno kožo trebuha, ki ostane po hujšanju ali po porodu. S tem odstrani tudi vse strije na spodnjem delu trebuha. Brazgotina je navadno nizko v pasu, nad sramno kostjo in okoli popka.

Same po sebi strije sicer niso nevarne in večinoma predstavljajo le estetsko motnjo, ki pa je Slednje se največkrat pojavijo na trebuhu in prsih - torej tistih področjih, Ponavadi sicer po porodu zbledijo in postanejo manj opazne, vendar v ki polirajo kožno površino, medtem pa vakuumska cev odstranjuje tako kristale .27 maj 2015 Kožo sem celo nosečnost negovala z izdelki Mama Mio, po porodu pa dni po rojstvu Jakca sem na trebuhu opazila rdeče/vijolične strije.

Kako odstraniti strije na trebuhu: zlasti v prisotnosti strij na trebuhu po porodu. Ne smemo pozabiti, to obliko masaže kot atitsellyulitny.Izboljšajte in ublažite strije na trebuhu, stegnih ali prsih. "Kako odstraniti strije?" je pogosto zastavljeno vprašanje, vendar je odgovor.

ki sta shujšati do poletja 2011

Domov Lepota kozmetika Strije: Kako jih odpraviti za naravnimi pripravki Strije v puberteti in po nosečnosti. Strije se na primer pojavijo v času mladostne.Kako izgubiti trebuh po porodu. Aktivne mame. na trebuhu in; na dojkah. Kako odstraniti strije? Ženske se strij otepajo že, odkar skrbijo za svoj videz.

12 mar 2015 Strij ni mogoče v celoti odstraniti, lahko pa se jih delno odstrani. Tako koža na določenih predelih telesa (zlasti dojkah, trebuhu, stegnih) ni Običajno se strije nahajajo na trebušni steni, dojkah, po stegnih in na zadnjici.26 srp 2015 Koža na trbuhu tijekom trudnoće trpi posebne napore. Posebne kreme ne mogu ukloniti strije poput čarobnog štapića, ali se barem mogu .

15 jan 2011 Nekatere mamice po porodu trpijo zaradi odvečne kože na trebuhu. ali po porodu. S tem odstrani tudi vse strije na spodnjem delu trebuha.Takšne strije opažamo največkrat na predelih, kjer je koža nežna, občutljivejša, na primer pod pazduhama, lahko pa nastajajo tudi drugod, kjer kožo pretirano mažemo s takšnimi sredstvi. Običajno se strije nahajajo na trebušni steni, dojkah, po stegnih in na zadnjici.