20 jan 2017 Ženske si želimo lepo, nežno, gladko kožo.Lasersko odstranjevanje dlačic žal še vedno ni primerno za bele, sive, svetle in puhaste dlačice. Energijo laserskega žarka, ki se uporabi med samim postopkom pri posameznem pacientu, je potrebno določiti individualno ter jo glede na reakcijo primerno prilagajati tekom zdravljenja. O tem, odloča izkušen terapevt.

Lasersko odstranjevanje dlak je učinkovit poseg za odpravljanje prekomerne telesne poraščenosti, ki je pogosta nadloga, ki se pojavlja tako pri ženskah kot moških. Večinoma predstavlja le kozmetično težavo, vendar je predvsem pri ženskah lahko tudi posledica hormonskih nepravilnosti.Samo za moške Tudi moški si brijemo dlake, Odstranjevanje dlak s pinceto. Med puljenjem obrvi marsikatera ženska stori napako in kožo močno povleče na stran.

Kaj naj bi za delo za kosilo v prehrani

Seznam forumov Kozmetika in osebna nega Nega telesa in las Trajno lasersko odstranjevanje dlak Za teh nekaj dlak se mi ni šlo zapravljati Ketonska dieta.Odstranjevanje dlak in dlačic je najbolj pogost estetski tretma na svetu Ženske si želimo imeti gladko kožo in to nikakor ni le trenutni modni trend. Že naše prababice so se ukvarjale s tem, kako se znebiti odvečnih dlačic in skozi stoletja se pojavljajo nove in nove metode odstranjevanja.

Dandanes nam je na voljo mnogo različnih načinov kako priti do gladke kože brez dlačic. Odločila sem se vam opisati enega, nad katerim sem postala navdušena, gre za lasersko odstranjevanje.Nekateri lepotni centri uporabljajo tudi naprave IPL, vendar v tem primeru ne gre za resnično lasersko odstranjevanje dlak, saj ta naprava namreč ni laser. Zaupajte le najboljšim. Preden se odločite za lasersko odstranjevanje dlak oziroma lasersko depilacijo, se pozanimajte, s kakšnimi aparati in kdo vam ga bo opravil. To je vaša pravica.

zarote molitev za hujšanje

24 maj 2017 Odstranjevanje dlak z voskom ali britvico se včasih zdi kot pravo sizifovo delo, sploh v mesecih, ko redno kažemo več kože. Če ste med tistimi, .Predvsem zato, ker dlačic vsaj 3-4 tedne po tretmaju ni potrebno več depilirati, ker se le te zredčijo in postanejo tanjše. Dlačice lahko odstranimo z vseh želenih predelov; nog, rok, pazduh, hrbta itd. Za optimalno uspešnost postopka je priporočljivo, da so dlačice pred depilacijo dolge.

3 maj 2011 Tanja nam je zaupala svojo težavo z dlačicami. Resno razmišlja, da bi si privoščila trajnejšo odstranitev dlak, a ne ve, kaj izbrati. Ponudbe.Kemične kreme za odstranjevanje dlak morate pustiti nekaj minut delovati. Vsebujejo žveplove spojine, ki raztopi roženo snov v dlaki (keratin). Preden uporabite kremo na obrazzu ali predelu bikinija, testirajte prenašanje na podlakti.

Aparati za trajno odstranjevanje dlak - z garancijo za najnižjo ceno. Primerjave, testi, ocene, nasveti. Hitra dostava tudi brezplačno.Nekatere naprave za odstranjevanje dlak temeljijo na tehnologiji luči IPL (kratica pomeni intenzivno, utripajočo svetlobo), ki delujejo tako, da svetloba iz njih potuje do korenin dlak in jih s tem, ko jih obseva, tudi uniči ter prepreči nadaljnjo rast dlak. Pravzaprav ne gre ravno za laser, vendar pa se takšne naprave po svoji učinkovitosti ter namenu, ki je odstranjevanje dlak kar v domačem udobju, z lahkoto primerjajo z laserji.