V stopnjevanju napetosti med pripadniki Teritorialne obrambe in vojaki so Teritorialne obrambe Peter Petrič, streljal na poveljniški tank, ranil poveljnika in pri .

recepti dietna prehrana je 5 dejavnikov

28 jun 2011 Pripadnik teritorialne obrambe stoji pri zaseženem tanku JLA. Foto: BoBo Nova Gorica, junij 1991 - tank na mejnem prehodu v Rožni Dolini.

Objekte posebnega pomena so skupaj določili upravni organi, organi za notranje zadeve in poveljstva enot Teritorialne obrambe. Razdelili so jih v tri skupine .

SADJE predstavlja simbol uspeha ali naravnih danosti in izobilja. Je erotični simbol, znamenje bogatih misli, uspehov in srečnih obratov v vsakdanjem življenju.

Korol'kova prehrana meni za teden

Vsa vozila so se med seboj le malo razlikovala, tako da sta tudi v luči poenostavitve proizvodnje, vzdrževanja in preprečitve splošne zmede prevladala .

25 jun 1991 of infantry weapons, guns, mortars, anti-tank guns, rocket launchers, guided missiles and other equipment that 4.1 Oborožitev teritorialne obrambe pred odvzemom orožja maja 1990 zelo malo orožja za oborožen.

obrambe, ki je tik pred začetkom osamosvojitvene vojne povzročila kar nekaj zmede, so na avtocesti pri Brezovici, en prav tako pokvarjen tank je obstal pri Komendi, bojna vozila, v katerih je bilo trideset vojakov JLA , in malo poveljniško .